SLO | ENG | HR | SRB | BG | HU Naslovna | Obrazovanje | Kontakt | O nama  
 
Naton Serbia
  Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest  
 
   
Naton HR > O nama

Naton HR


Naton HR je internacionalna agencija koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju, agencijskim radom i ustupanjem radnika, pružanjem konsultantskih usluga u oblasti ljudskih resursa, kao i pripremama kandidata. Naše kancelarije se nalaze u Beogradu, Ljubljani, Zagrebu i Sofiji, a u planu za naredni period je dalje širenje aktivnosti u zemljama regiona.

Od nedavno, Naton HR je postao deo grupacije Work Service, vodeće HR kompanije u centralnoj i istočnoj Evropi.

Uspešno sarađujemo sa brojnim klijentima iz različitih industrija i oblasti poslovanja; regionalni smo partner vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Evropi sa međunarodno akreditovanim MBA programima, Cotrugli Business School.

 

Naša misija

Naša ključna smernica je da svojim partnerima i klijentima pristupamo individualno, uzimajući u obzir njihove specifične potrebe i zahteve, te da u skladu s tim nudimo najbolja rešenja u oblasti ljudskih resursa. Svesni smo važnosti kvalitetnog kadra koji je često presudan za uspešno poslovanje, njegov rast i razvoj. Utoliko više verujemo da izbor ljudi koji čine radno okruženje u velikoj meri određuje i uspeh same kompanije.

Osim što stojimo na raspolaganju poslodavcima, nastojimo da pomognemo i kandidatima koji nas kontaktiraju ili se već nalaze u našoj internoj bazi. Tako Naton HR postaje i značajan kanal kroz koji zainteresovani mogu lakše da dođu do željenog radnog mesta.

 

Naše usluge

Iz široke palete usluga koje Naton HR (Naton zapošljavanje) nudi svojim klijentima, izdvajamo nekoliko najvažnijih.

Traženje i odabir kandidata za otvorene pozicije

Kako bi obezbedili visokokvalitetne kandidate za otvorenu radnu poziciju, naša usluga može obuhvatati bilo koju od faza procesa predselekcije i selekcije, u skladu sa zahtevima za konkretno radno mesto i očekivanjima naših klijenata.

Ciljana pretraga (executive search)

Primenom brojnih metoda, kao i na osnovu naše baze podataka i dugogodišnje ekspertize u ovoj oblasti, pronalazimo najbolje kandidate za pozicije srednjeg i visokog menadžmenta, koje zahtevaju vrhunske lične kvalitete, bogato radno iskustvo, usko stručne veštine i potvrđene rezultate.

Agencijski rad (privremeno zapošljavanje)

Agencijski rad predstavlja fleksibilan model zapošljavanja po kojem postojeći ili novi radnici rade za klijenta (korisnika), a administrativno su zaposleni preko naše agencije. Model je pogodan za sve pozicije, vremenske periode i vrste ugovora, uz mogućnost zapošljavanja radnika i na neodređeni vremenski period. Često se koristi kod zamena, projektnog rada, probnog roka, povećanog obima aktivnosti, sezonskih poslova, kao i u kompanijama koje nemaju sedište u Srbiji.

Korišćenjem agencijskog rada, klijent je u mogućnosti da se više fokusira na svoju primarnu delatnost, oslobođen je poslova vezanih za administriranje zaposlenih, a ujedno smanjuje rizike i neprijatnost u slučaju otpuštanja radnika.  Agencijski rad takođe utiče na redukovanje broja neopravdanih bolovanja i izostanaka, pogotovo u proizvodnom sektoru, pa je stoga pogodan za kompanije s većom fluktuacijom radne snage. Naton HR poštuje ZOR i vodi računa da radnici zaposleni preko naše agencije imaju korektan radni tretman.

Procena zaposlenih (assessment)

Pomoću sertifikovanih alata i trenera, radimo ciljane procene zaposlenih poput testiranja menadžerskog i preduzetničkog potencijala, liderskih sposobnosti, prodajnih veština, motivacije, ličnog profila i ponašanja. Dobijeni rezultati klijentu služe kao dobra osnova za dalji rad sa svojim zaposlenima i njihov profesionalni razvoj.

Psihološko testiranje

U sklopu procesa selekcije nudimo i usluge psihološkog testiranja, kojim na sistematičan i objektivan način ispitujemo opštu inteligenciju, osobine ličnosti, sposobnosti, motivaciju, kao i verbalno, numeričko i apstraktno rasuđivanje. Takođe, nudimo i mogućnost grafološke analize na temelju analize rukopisa.

Treninzi i coaching

U okviru svojih usluga, organizujemo prilagođene treninge iz prodaja i drugih oblasti, kao i ciljane radionice za zaposlene, u svrhu kontinuiranog razvoja njihovog radnog potencijala i efikasnijeg ostvarivanja poslovnih ciljeva.

Outplacement

Nudimo pomoć u planskom pristupu prilikom otpuštanja radnika i olakšavanja njegovog prelaska iz jedne kompanije u drugu, a u cilju efikasnijeg obavljanja ovog procesa i održavanja pozitivnog imidža našeg klijenta.

Strateško savetovanje

Na zahtev klijenta, radimo projekte strategije razvoja i njihovu implementaciju: od ocenjivanja radnog učinka (uspostavljanje sistema kojim je moguće pratiti napredak, modifikovati negativne obrasce ponašanja ili uticati na poboljšanje rezultata rada), pripreme i praćenja primene procedura (pogodno kod kompanija koje nemaju formalizovane radne procese ili svoje HR odeljenje), do restrukturiranja (reorganizacija, analiza radnih mesta, optimizacija, redefinisanje sistematizacije).

Ukazali su nam poverenje:
 
 
Naton Serbia   Copyright © 2008-2016 Naton d.o.o.,
sva prava zadržana
 
Naton HR Slovenia | Naton HR Global | Naton HR Germany | Naton HR Croatia | Naton HR Serbia
Naton HR Bulgaria | Naton HR Hungary